Resultaten voor maat visitekaartje

maat visitekaartje
Zelf visitekaartjes maken in Publisher Publisher.
Zelf een visitekaartje ontwerpen. Als u begint met het ontwerp van uw visitekaartje, is het handig om uw afdrukmethode te selecteren zoals steunkleuren of CMYK-kleuren als u van plan bent de publicatie af te drukken bij een commerciële afdrukservice, zodat u rekening kunt houden met mogelijke afdrukproblemen die uw ontwerpbesluiten kunnen beïnvloeden.
visitekaartje
Visitekaartjes Papierformaten afmetingen online.
Soms wordt het visitekaartje gelamineerd, het krijgt dan een extra beschermlaagje. Er bestaan speciale doosjes en clips om visitekaartjes in te bewaren. In de vorige eeuw was een verzilverd visitekaartjesdoosje een populair cadeau om te geven. Over het algemeen hebben visitekaartjes in Nederland dezelfde maat, namelijk 85 millimeter bij 55 millimeter.
gootsteen ontstoppen
Visitekaartje grootte PSD?
De meest gangbare maat is 85x55 pixels. Dus ik zou de vistaprint maten niet aanhouden. 2 Een visitekaartje maken in Photoshop is ook niet gebruikelijk. Let er daarom op dat je bij je documentinstellingen met cmyk kleuren werkt en met een resolutie van 300 dpi.
vaatwassers
Afmetingen visitekaartjes Drukland.
De standaard afmetingen van visitekaartjes in Nederland zijn 85 x 55 mm. Deze afmetingen voor visitekaartjes zijn ook gangbaar in andere West-Europese landen. De afmetingen van de visitekaartjes van Drukland.nl zijn daarom ook standaard 85 x 55 mm, zodat jouw visitekaartje in elke houder en portemonnee past.
Zoekmachine
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
Micron 05/06/2006 2051.: Ik kom misschien met een vraag die voor veel mensen niet intresseerd, maar voor de Photoshoppers die er misschien ervaring mee hebben, ik zou graag de afmeting willen weten in pixels, mm, cm etc. van een visitekaartje soort bankpas formaat.
lip fillers
Visitekaartjes laten maken Studio Melkkoe.
Laat visitekaartjes ontwerpen met uitstraling. Een professioneel visitekaartje moet informeren, nieuwsgierig maken en uitnodigend zijn. Dit realiseren we met het ontwerp, de vorm én de uitvoering. Met onze creatieve ontwerpen en passend gebruik van kleur en logo ben je verzekerd van een onderscheidend eindresultaat. Laat zien wie je bent! Op maat visitekaartjes laten maken.
Visitekaartje formaten afmetingen Drukwerkdeal.nl.
Heb je toch iets meer ruimte nodig of wil je een visitekaartje die er nét even wat anders uitziet? Wat dacht je van een klapkaartje? Een gevouwen visitekaartje en dus twee keer zo groot, maar net zo handzaam als een standaard maat visitekaartje.
Visitekaartjes drukken voordelig en snel bij FLYERALARM.
Kies dan voor exclusief materiaal wanneer u uw visitekaartje laat drukken: parelmoereffect, metallic-look of een linnenpreging maken van uw visitekaartje een opvallende verschijning. Welke papiersoort bij uw bedrijf past kunt u het beste bepalen met ons papiermonsterboek. Wat dacht u van een exclusieve veredeling?
Unieke vormen voor bijzondere visitekaartjes.
Natuurlijk kun je met het ontwerp, kleuren en boodschap je zelf onderscheiden, maar het is nog veel leuker en interessanter als je creatieve visitekaartje op voorhand er al uitspringt! Bij Fotofabriek hebben we een aantal snijvormen ontwikkeld die je kunt gebruiken om dit te realiseren en je eigen creatieve en bovenal hippe visitekaartjes te kunnen maken. Deze aparte vormen voor visitekaartjes zijn ook gewoon aan beide kanten bedrukbaar. Via de Online Editor kun je naast de langwerpige kaartjes ook bijzondere visitekaartjes op maat laten maken.

Contacteer ons

stof laten bedrukken
mok bedrukken kruidvat
a4 formaat cm
vlag laten maken
grootte visitekaartje
vlaggetjes bedrukken
spandoek met foto
plastic bekers hema
maat visitekaartje