Meer resultaten voor formaat visitekaartje

formaat visitekaartje
Hoe maak ik mijn visitekaartje op?
Het is lastig om een visitekaartje met een smal kader te snijden, een kader moet minimaal 5 mm zijn. Hoe dicht mogen tekst en afbeelding op de rand staan? Voor het beste resultaat raden wij aan om uw tekst minimaal 5 mm van de rand te zetten. Kan ik een afwijkend formaat bestellen?
horloges dames
Papierformaat visitekaartje. Hoe groot is een visitekaartje?
Bekijk hier de afmetingen. Formaat van een visitekaartje. Het formaat van een visitekaartje heeft een vaste afmeting waardoor bijna iedereen een zelfde formaat heeft. Dit heeft als voordeel dat er mapjes en hoesjes gemaakt worden waar je deze allemaal in kunt bewaren.
zoekmachine optimalisatie
Maak uw kaartje.
Ontwerp uw visitekaartje. U kunt uw kaartje met elk soort softwareprogramma aanmaken. Op deze pagina treft u alle regels aan waaraan u zich moet houden, en tevens kunt u lege modellen visitekaartjes van verschillen formaten bestanden uploaden. Regels waaraan u zich moet houden.
bcc
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
Micron 05/06/2006 2051.: Ik kom misschien met een vraag die voor veel mensen niet intresseerd, maar voor de Photoshoppers die er misschien ervaring mee hebben, ik zou graag de afmeting willen weten in pixels, mm, cm etc. van een visitekaartje soort bankpas formaat.
labelwriter 450 dymo
Visitekaartjes drukken Goedkoop Studentendrukwerk Studentendrukwerk.
Afmeting van een visitekaartjes. De afmetingen van de kaartjes bij Studentendrukwerk zijn 85, x 55, centimeter groot en voldoen daarmee aan het standaard formaat visitekaartje. Ze zijn zowel liggend als staand af te drukken. Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor visitekaartjes.
Visitekaartjes extra stevig.
We drukken de kaartjes digitaal en zorgen dat de meerdere lagen papier perfect op elkaar komen, de tussenlagen kunnen gewoon wit papier zijn of gekleurd, door middel van meerdere lagen kunnen ook meerdere kleuren in de tussenlagen toepassen voor een unieke uitstraling. De meerdere lagen papier geven minimaal een 600 grams visitekaartje!
Visitekaartjes Print Service Tilburg.
Print direct online. Wilt u visitekaartjes voor uw bedrijf? Heeft u binnenkort een expositie of beurs waar u uw werk of uzelf professioneel wilt promoten? De Lowie Kopie DTP Service ontwerpt visitekaartjes voor alle doeleinden! Een eigen ontwerp aanleveren is natuurlijk geen probleem.
Leuke vormen visitekaartjes Reclameland.
Een standaard visitekaartje heeft de vorm van een rechthoek met een formaat van 55, x 85, cm. Wil je echt opvallen? Dan kun je ervoor kiezen om af te wijken van de standaard, bijvoorbeeld door een vierkant of rond visitekaartje te bestellen.
Visitekaartje maken en laten drukken DWCblog.
Het formaat van een visitekaartje is vergelijkbaar met het creditcardformaat. Dit omdat het in je portefeuille of contactenmap moet passen. Kies je dus voor een opvallend formaat, wat soms verfrissend kan zijn, houd er dan wel rekening mee dat het wellicht niet in de portemonnee past.

Contacteer ons

spandoek maken
formaat visitekaartje
flyer formaat
a5 flyers drukken
goedkope spandoeken
online flyer maken
fotomozaiek online maken
flyers drukken kosten
t shirt bedrukken hema