Resultaten voor visitekaartje afmetingen

visitekaartje afmetingen
Visitekaartjes drukken Repro van de Kamp Den Haag.
Bestel nu eenvoudig digitaal gedrukte visitekaartjes. Visitekaartjes op maat worden gedrukt op 350 grams wit papier met een semi-matte uitstraling. De afmetingen van de visitekaartjes zijn op standaard formaat: 85 x 55 mm. De visitekaartjes kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt.
Ink
Visitekaartje grootte PSD?
Ik ben bezig met een ontwerp voor een visitekaartje, helaas heb ik nergens kunnen vinden wat de exacte grootte is voor een visitekaartje. De juiste maten heb ik toch wel nodig. Wie kan mij de goede PhotoShop afmetingen geven? Met vriendelijke groet.,
baklijsten
Nieuw! Aluminiumvisitekaartje.nl Marketingfacts.
Zo kunnen we iedere branche voorzien van een uniek en stijlvol visitekaartje. Mis helemaal niets met onze nieuwsbrief. De redactie van Marketingfacts. Er zijn 5 reacties op dit artikel. True, het valt op, maar aluminium kaartjes, kaartjes met sterk afwijkende afmetingen, dubbelgevouwen kaartjes etc komen bij mij niet op de stapel visitekaartjes maar verdwijnen ergens onderin de la.
checker
Maak uw kaartje.
Klik met de rechter knop van uw muis op n van de linken voor de upload van een bestand, en klik vervolgens op opslaan" link. Lege bestanden voor uw visitekaartje. Softwareprogramma/Formaat Afmetingen Bestanden. 85, x 55, cm. Illustrator CS3 85x55.ai.
wehkamp vouwgordijnen
5 tips voor een goed visitekaartje Blog Mooijer Graphic.
De plaatsing van je logo, naam, bedrijfsnaam en contactgegevens moet in orde zijn. Zorg ervoor dat je logo opvalt, ook van een grote afstand. Plaats daarbij je naam en contactgegevens zodanig dat mensen deze snel kunnen vinden op het visitekaartje.
heren armband buddha to buddha
Correspondentie Communicatiemiddelen Rijkshuisstijl.
De afmeting van het venster op een envelop is 45 x 110 mm. De afstand tot de linkerzijkant is 20 mm. De afstand tot de bovenkant is 57 mm. Met een visitekaartje geef je naast je contactgegevens ook een eerste indruk af.
slotenmaker den haag
Logiprint.
philips koffiemachine
Visitekaartjes bestellen SAXOPRINT.
1 en 2-zijdige visitekaartjes worden gesneden in formaat 85 x 55 mm. 4-zijdige vouwvisitekaartjes worden in de vouw gerild. Kies een UV-lak of laminering voor uw visitekaartjes als afwerkingstechniek. Uw wenskaart krijgt daarmee een intens kleureffect en een hoge weerstand.
Visitekaartjes Drukwerk Kantoorartikelen De kantoorspecialist.
De visitekaartjes zijn in twee afmetingen beschikbaar: het normale visitekaartje en het visitekaartje dubbel in zijn verschillende vormen. Visitekaartjes 85 x 55 mm. Visitekaartjes dubbel open/plano 170 x 55 mm of 85 x 110 mm gesloten / dicht 85 x 55 mm.

Contacteer ons

visitekaartje afmetingen
goedkoop flyers drukken a6
ronde stickers drukken
gratis visitekaartjes
gratis banner maken
mok bedrukken hema
online banner
kosten flyers drukken
goedkoop kaarten drukken
Waterflessen bedrukken