Resultaten voor visitekaartje afmetingen

visitekaartje afmetingen
Huisstijl Cito Repro.
Drukken van offertemappen kan in kleine en grote oplage, al dan niet voorzien van een ruimte voor uw visitekaartje. Uw visitekaartje laat een blijvende indruk achter. Van concept tot voltooiing met een volledige ontwerp-oplossing en een complete lijn van druk, papier én afwerkingsopties.
envelop a5 formaat
Visitekaartjes drukken Repro van de Kamp Den Haag.
Bestel nu eenvoudig digitaal gedrukte visitekaartjes. Visitekaartjes op maat worden gedrukt op 350 grams wit papier met een semi-matte uitstraling. De afmetingen van de visitekaartjes zijn op standaard formaat: 85 x 55 mm. De visitekaartjes kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt.
boomstam eettafel
Visitekaartje Wikipedia.
Ook was het een tijd hip om je visitekaartje als cd-rom uit te delen, met daarop bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie. Deze cd-rom was in het formaat van een cd-single en er zijn zelfs rechthoekige exemplaren gemaakt die nauwelijks groter waren dan een normaal visitekaartje.
mijn ggz
Nieuw! Aluminiumvisitekaartje.nl Marketingfacts.
Zo kunnen we iedere branche voorzien van een uniek en stijlvol visitekaartje. Mis helemaal niets met onze nieuwsbrief. De redactie van Marketingfacts. Er zijn 5 reacties op dit artikel. True, het valt op, maar aluminium kaartjes, kaartjes met sterk afwijkende afmetingen, dubbelgevouwen kaartjes etc komen bij mij niet op de stapel visitekaartjes maar verdwijnen ergens onderin de la.
baklijsten
Visitekaartjes drukken? Natuurlijk bij PeterPrint!
Ook is het mogelijk om de hoeken van de visitekaartjes af te ronden, waardoor deze een beetje lijkt op een creditcard. Als de hoekjes afgerond zijn vouwen deze minder snel om, waardoor de kaartjes langer mooi blijven, precies wat je wilt met een visitekaartje!
tafelkleed
Visitekaartjes drukken voordelig super kwaliteit PrintCarrier.
Daarom gaan we bij het drukken van visitekaartjes alleen voor het beste resultaat qua prijs, kwaliteit en snelheid. Zodat jij bij jouw relaties een onvergetelijke indruk achterlaat. Een visitekaartje, twee formaten. Wat is voor jou belangrijk: dat je visitekaartjes je een goed gevoel geven?
tattoo
Handige tips voor een professioneel Visitekaartje.
Er zijn tal van andere pre-fab maten en u kunt zelfs een op maat gemaakt stansvorm laten ontwerpen als u dat wilt. Maar het advies is om vast te houden aan de standaard afmetingen, omdat 90% van alle visitekaart houders gebaseerd is op dat formaat. Kies uw kleuren en lettertypes weloverwogen. Een visitekaartje is niet bedoeld om uw relaties te verblinden.
5 tips voor een goed visitekaartje Blog Mooijer Graphic.
De plaatsing van je logo, naam, bedrijfsnaam en contactgegevens moet in orde zijn. Zorg ervoor dat je logo opvalt, ook van een grote afstand. Plaats daarbij je naam en contactgegevens zodanig dat mensen deze snel kunnen vinden op het visitekaartje.
Visitekaartjes 85x55 aanleverspecificaties Netjesgeprint.nl.
Bij alle producten. Wij drukken standaard in fotoboek kwaliteit. Netjesgeprint werkt samen met PostNL en IDEAL. Klantenservice Bestanden aanleveren Bestandscontrole Levertijden //base_url? Meest verkocht Scriptie Visitekaartje Poster Flyer Verlag Reader. Afwerkingen Inbinden Papiersoorten Lamineren Schutbladen. Over Netjesgeprint Over ons Contact //base_url?

Contacteer ons

visitekaartje afmetingen
goedkoop flyers drukken a6
ronde stickers drukken
gratis visitekaartjes
gratis banner maken
mok bedrukken hema
online banner
kosten flyers drukken
goedkoop kaarten drukken
Waterflessen bedrukken