Op zoek naar visitekaartje afmetingen?

visitekaartje afmetingen
Afmetingen visitekaartjes Drukland.
De standaard afmetingen van visitekaartjes in Nederland zijn 85 x 55 mm. Deze afmetingen voor visitekaartjes zijn ook gangbaar in andere West-Europese landen. De afmetingen van de visitekaartjes van Drukland.nl zijn daarom ook standaard 85 x 55 mm, zodat jouw visitekaartje in elke houder en portemonnee past.
visitekaartje
Persoonlijke visitekaartjes maken Vistaprint.
Heb je ons op tv gezien? Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode? Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling. Heb je ons op tv gezien? Heb je ons op tv gezien? Home Visitekaartjes Persoonlijke visitekaartjes. Standaard visitekaartjes Deluxe visitekaartjes Visitekaartjes van premium papier Superdikke visitekaartjes Multilayer visitekaartjes Soorten en maten visitekaartjes Visitekaartjes met een Deluxe Print Visitekaartjeshouders. Vanaf 604, incl. Jouw info, jouw stijl. Onmisbaar voor groot en klein. Binnen enkele minuten ontworpen. Fullcolour drukwerk op mat of glanspapier. Hoe wil je beginnen? Bekijk onze ontwerpen. Kies een ontwerp en maak het uniek. Upload je eigen ontwerp. Upload je eigen ontwerp en wij plaatsen het op je product. Tarieven Productspecificaties Uploadspecificaties. Prijzen zijn inclusief btw. Laat meer aantallen zien. Ontvang onmiddellijk een offerte met de verzendkosten. Premium gerecycled papier 270 g/m. Achterzijde in het zwart-wit. Achterzijde in kleur. Visitekaartjeshouder van metaalgaas. Gevouwen roodleren visitekaartjeshouder. Bruinleren horizontale visitekaartjeshouder. Zwartleren verticale visitekaartjeshouder. Afmetingen van documentafsnede.
ercafrance.fr
Afmetingen visitekaartjes Drukland.
De standaard afmetingen van visitekaartjes in Nederland zijn 85 x 55 mm. Deze afmetingen voor visitekaartjes zijn ook gangbaar in andere West-Europese landen. De afmetingen van de visitekaartjes van Drukland.nl zijn daarom ook standaard 85 x 55 mm, zodat jouw visitekaartje in elke houder en portemonnee past.
magnetron
Visitekaartje Wikipedia.
Ook was het een tijd hip om je visitekaartje als cd-rom uit te delen, met daarop bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie. Deze cd-rom was in het formaat van een cd-single en er zijn zelfs rechthoekige exemplaren gemaakt die nauwelijks groter waren dan een normaal visitekaartje.
seo check website
Visitekaartjes formaten en afmetingen: uitgebreide uitleg.
Als je zaken in het buitenland doet, wil je natuurlijk wel dat jouw visitekaartje aansluit bij het gangbare formaat in dat land. In dit artikel laat ik je zien wat de gangbare afmetingen zijn van visitekaartjes around the globe. De onderstaande formaten liggen niet erg ver uit elkaar.
kapper
Visitekaartje formaten afmetingen Drukwerkdeal.nl.
Productie in eigen huis. Papierformaten Visitekaartje formaten. Hoe groot is het visitekaartje formaat precies? Hieronder vind je alle visitekaartje afmetingen in millimeters, centimeters en inches. Papierformaat Afmetingen in mm Afmetingen in cm Afmetingen in inches. Standaard formaat visitekaartje. 85 x 55 mm.
Visitekaartje grootte PSD?
Ik ben bezig met een ontwerp voor een visitekaartje, helaas heb ik nergens kunnen vinden wat de exacte grootte is voor een visitekaartje. De juiste maten heb ik toch wel nodig. Wie kan mij de goede PhotoShop afmetingen geven? Met vriendelijke groet.,
Afmetingen visitekaartje? Vind hier de formaten. Faktor50.nl.
Bel ons: 31 026 443 76 70 Mail ons: info@faktor50.nl. U bent hier: Home / Voordelig zakelijk drukwerk / Visitekaartjes drukken / Afmeting visitekaartje. Visitekaartjes treffen we in alle vormen en maten. In de meeste gevallen zijn het enkele kaartjes, maar ook dubbele visitekaartjes komen we veel tegen.
Papierformaat visitekaartje. Hoe groot is een visitekaartje?
Bekijk hier de afmetingen. Formaat van een visitekaartje. Het formaat van een visitekaartje heeft een vaste afmeting waardoor bijna iedereen een zelfde formaat heeft. Dit heeft als voordeel dat er mapjes en hoesjes gemaakt worden waar je deze allemaal in kunt bewaren.

Contacteer ons

visitekaartje afmetingen
goedkoop flyers drukken a6
ronde stickers drukken
gratis visitekaartjes
gratis banner maken
mok bedrukken hema
online banner
kosten flyers drukken
goedkoop kaarten drukken
Waterflessen bedrukken